V6 – Veckan som gick

Dela gärna så dina vänner kan läsa!

Uppförande i dess olika former

I veckans avsnitt berörs flera punkter av uppförande. Jan Johansson tar upp uppförandet av nya bostäder där det omtalade projektet med Hubville fick ja av majoriteten. Varför röstade VF mot detta? I pressen är nu Jan Johansson företagsfientlig om man skall tro vad som skrivs. Stämmer detta?

Vidare tas det upp reflektioner på den sk uppförandekod som majoriteten vill införa för de folkvalda politikerna i kommunfullmäktige. Kan den även bli aktuell för partier? När vi läser media i dagarna känns tanken inte långt borta.

Vidare uppförandet av ett nytt badhus – är det vad folket vill ha eller hur kan man ställa sig i en fråga som kommer beröra medborgarnas plånbok i slutänden?

Till sist, en titt i uppförandekoden kan rekommenderas till den eller dem som sprider falska rykten och nyheter om vad Vetlanda Framåtanda tycker om Korsberga skola. Någon är ute på hal is och fiskar – dock har VF storfisken redan fångad då vi tvärtemot ryktesspridarens idéer redan är för Korsberga skola och landsbygd. Skäms och ta chansen att be om ursäkt!

Dela och tipsa om veckans avsnitt!

YouTube player

Var innehållet till hjälp?

Dela gärna så dina vänner kan läsa!