Medlem

Bli medlem i Vetlanda Framåtanda!

Varför vara medlem?

För oss är det politiken som är det viktiga och som ska gälla för alla kommuninvånare i Vetlanda kommun. Att tillsammans med övriga partier jobba för kommunens bästa borde vara ett ledord. Vi står för att föra dialog och hitta lösningar – även om vi inte alltid håller med i alla frågor med andra partier. Känner du att detta är något som låter bra är du välkommen att bli medlem hos oss.

Måste jag jobba med politik om jag blir medlem?

Självklart så kan du välja att vara en passivt stödjande medlem utan förpliktelser på något politiskt partiarbete. Du kan t.ex vara med på aktiviteter där vi möter befolkningen, får del av nyheter och information om partiet och är välkommen att ge dina tips och förslag på förbättringar i kommunen.

Jag vill göra något mer än att bara stödja passivt…

Att vara aktiv medlem i Vetlanda Framåtandas partiarbete ger dig utrymme att påverka för alla invånare i Vetlanda kommun och vi uppmuntrar till detta. De flesta av våra politiker har vanliga jobb och erfarenhet som ger grund till bra politik. Med lite småländskt sunt förnuft kan vi lösa såväl små som stora utmaningar. Är det dags ta steget för dig? Ta kontakt med oss så träffas vi och pratar mer om vad detta innebär.

Alla medlemmar får en pin.

Bli medlem och påverka mer

Kontakta Anneli Thylén, 070-534 32 01 anneli.thylen@vetlandaframatanda.se eller betala in 150 sek på Bankgiro 307-8615, glöm inte skriva ditt namn på inbetalningen.

Skicka in medlemsansökan

    När du skickar in formuläret samtycker du till integritets & webbplatspolicyn.

    Anneli Thylén, medlemsansvarig

    Var innehållet till hjälp?