Mer synlig polis? JA!

Dela gärna så dina vänner kan läsa!

Vetlanda Framåtanda kommer fortsätta att trycka på för mer synlig polisnärvaro i Vetlanda kommun.

Detta då det nuvarande styret (S,C,KD,L) icke biföll vår motion om just ökad synlig polisnärvaro.

Läs gärna vår motion via länken så ser du vad vi har kämpat för såväl tidigare som denna mandatperiod.

Kanske kom du till den här sidan av ren nyfikenhet eller känner hjärtat bultar lite extra. Kanske har du råkat ut för brott eller känner någon som gjort det. Du kanske är orolig för barn och familj. Eller så tänker du som många andra redan gjort. Oavsett är du välkommen att läsa några tankar vi sammanställt – mycket grundat på rent sunt förnuft och verklighetstänkande gällande polisfrågan i Vetlanda.

VF är partiet som står på medborgarnas sida – vi lyssnar – vi tar emot idéer och förslag – vi gör slag i saken utan onödig byråkrati.

Tyvärr bestäms inte polisnärvaro kommunalt vilket vissa vill påpeka. Detta betyder dock inte att man skall sluta lyfta behovet av mer närvaro. Om ingen säger något är risken stor att ingen agerar. Vetlanda Framåtanda har därför bestämt sig för att inte sluta ta upp denna frågan. Vi tror det är i ett stort intresse från allmänheten att få till en förbättring som leder till mer trygghet i längden.

Det är intressant att se att i andra kommuner har det fungerat mycket bra att enas och gemensamt kunnat trycka på till polisledningen och kräva förstärkning. Det går om man vill!

Partier som ej biföll vår motion verkar nu vänt i frågan och lovar stora pengar till polisen på riksnivå. Lokalt är det Vetlanda Framåtanda som varit drivande i frågan. Vi kan inte lova pengar eller mirakel inför valet – vi kan endast lova att vi kommer fortsätta kämpa vidare på de sätt vi kan rent politiskt – rösten skall ej tystna.

Stötta ditt lokala parti Vetlanda Framåtanda. Rösta på vad du vill till riksdag och region som du tycker kan göra skillnad för Vetlanda. Lokalt kommer vi att kämpa för dig och din familj i Vetlanda kommun! Ökad polisnärvaro sätter press på kriminella som planerar/utför brott. Vi vill inte att uttrycket “Syns du inte finns du inte” kopplas ihop med de polispatruller som jobbar i vår kommun.

Därför frågar vi dig: Mer synlig polis? Svaret vi ger är JA.

Får VF styra kommunen kommer vi direkt ta kontakt med Region Öst och kräva mer resurser till Vetlanda kommun.

Tack för vi fick låna några minuter av din tid. Dela gärna till vänner och bekanta!

Rösta på Vetlanda Framåtanda 2022!

Var innehållet till hjälp?

Dela gärna så dina vänner kan läsa!