Tack till VKS samt julhälsning till Vetlandas medborgare

Dela gärna så dina vänner kan läsa!

Vetlanda kristna råd skickade julhälsning – Vetlanda Framåtanda svarade

I samband med att året går mot sitt slut fick partiet en jul- och nyårshälsning från stadens kyrkor och församlingar som är med i Vetlanda Kristna Råd (VKS). 

Givetvis skickade vi tillbaka ett tack till rådet genom partiets ordförande Jan Johansson:

Tack så hjärtligt för era vackra och meningsfulla Jul och Nyårshälsning till oss politiker.

Jag lovar för Vetlanda Framåtandas räkning att vi ska göra vårt absolut bästa för att en bra kommun kan göras än bättre.

Vetlanda Framåtanda önskar er alla engagerade i VKS en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

Vill samtidigt tacka speciellt för er varma omtanke om oss samtliga politiker!

Som kristen och troende hoppas jag att våra gemensamma böner kommer att hörsammas och ge önskat resultat!

Bästa hälsningar
Jan Johansson

Svar på julhälsning från Vetlanda Kristna Råd 2021.

Julhälsning till Vetlandas medborgare

Ett hopp vi väntar på uthålligt…

Vi vill även passa på att skicka med några tankar till alla medborgare i Vetlanda kommun nu när vi går in i julhelgen och många hem sitter ned och öppnar bibeln för att läsa berättelsen om hur Jesus föddes till jorden vilket blev grund för julfirandet i vårt land och stad. 

Det står i Matt 12:21 “och till hans namn ska folken sätta sitt hopp.

Idag behöver Sverige och Vetlanda hopp för framtiden. Vi ser att det finns områden där det behövs förändring och utveckling för medborgarnas bästa. Utifrån det som hänt Vetlanda under årets gång vore det nog på sin plats att vi ber en bön om ingripande och ett välsignat år. Oavsett om du som läser denna julhälsning är troende eller inte har vi inget att förlora på att se tillbaka på det hopp som människor önskade varandra för över 2000 år sedan.

Vi är många som väntar på förändring och som jobbar aktivt på att väcka folk. Då kommer orden från Rom 8:25 passade in: “Men om vi hoppas på det vi inte ser, så väntar vi uthålligt.”. 

Vetlanda Framåtanda lovar att göra det bästa för kommunen och vi vågar faktiskt be om välsignelse från den Gud som varit med styret av land och kommun i hundratals år bakåt i tiden. Vi väntar uthålligt på att få förtroende av dig som väljare den 11 september 2022 att leda kommunen i dagar som kommer. Vi styrs ej av central politik som kan bakbinda den lokala strävan mot ett bättre och vänligare Vetlanda. 

Till sist vill vi önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År 2022. Ta hand om dig och tänk på familj och vänner. I tider av oro och omsvängningar får vi sätta vårt hopp till en bättre framtid likt de gjorde för över 2000 år sedan. I modern tid betyder det att vi behöver ett styre som också ser behovet av förändring.

Det styret kan du bidra till genom att rösta på Vetlanda Framåtanda den 11 september 2022.

Jan Johansson, ordförande Vetlanda Framåtanda
December 2021.

Var innehållet till hjälp?

Dela gärna så dina vänner kan läsa!