Rösta på Vetlanda Framåtanda? – Varför du bör göra det…

Flera anledningar att rösta på Vetlanda Framåtanda i kommunalvalet 2022!

Vetlanda Framåtanda, VF, är näst största partiet i Vetlanda kommun och är ett renodlat lokalt parti som startades inför valet 2010. Genom åren har partiet blivit mer och mer känt och nått stora framgångar i valen.

Till valet 2022 satsar partiet stort och har fått flera nya lokala medlemmar – både mer kända samt helt nya ansikten!

Kanske du inte hört talas om oss ännu, kanske du fått ett kort från oss, såg oss på en penna eller via YouTube & Facebook. Oavsett hur är du varmt välkommen till VF. Här nedan sammanfattar vi några av många anledningar till varför du bör rösta på oss i kommunalvalet den 11 september 2022.

Lokalt parti – utan påtryckningar från riksnivå.

Startat av lokalpolitiker för lokala väljare. Ett parti där ingen påtryckning kan ske från partitoppen på riksnivå. Tillsammans i partiet tar vi ställning i frågor och föreslår lösningar. Riktig lokal demokrati!

Satsar på frågorna som är viktiga för oss i Vetlanda kommun.

Här i Vetlanda kommun finns ingen tunnelbana eller motorväg. Vi lever i en relativt liten kommun med flera mindre orter. Vi tycker om landsbygd, natur, sport och våra asfalterade områden. VF sätter alltid skolan, vården och omsorgen först när det gäller fördelning av skatteintäkterna. Trygghet och säkerhet ligger oss varmt om hjärtat och driver bl.a. att kommunen skall trycka på högre upp för mer synlig polisnärvaro i kommunen. Lokala frågorna är det vi brinner för och vi hoppas du ser detta som något viktigt för dig och dina nära.

Jordnära företrädare och medlemmar.

Våra medlemmar och politiker har alla något gemensamt. Vi ser kraften i ett renodlat lokalt parti som ger 100% för medborgarna i kommunen. Många av medlemmarna är eller har varit aktiva i föreningar, företag och entreprenörskap vilket ger en mycket bra möjlighet att analysera frågor som berör ekonomi, personal och de boende i kommunen. Att vara sparsam och aktsam med varje skattekrona är mycket viktigt!

Välkomnar feedback från medborgarna.

Vi får varje vecka kontakt med medborgare i kommunen. Vi är aktiva på sociala medier, vi rör oss ute bland folket och är alltid öppna för samtal om frågor som berör oss i kommunen. Har du något du tycker kan bli bättre och känner att ingen lyssnar? Tag kontakt med VF!

Tid kvar till nytt kommunalt styre i Vetlanda kommun:


Gör vårt quiz och se om vi tänker i samma banor!

Kör igång quziet genom att trycka på bilden!

Exempel på kontakt med medborgarna

Som du kan se är det många som skriver kommentarer på Jan Johanssons inlägg angående entrén i stadshuset i Vetlanda. Klicka in och läs – skriv gärna vad du tycker!

Länka hit!

Ladda ned bilden och sprid på sociala medier – länka till vår hemsida!

Var innehållet till hjälp?