Ett bra parti för Vetlanda!

Vetlanda Framåtanda är det bästa alternativet för kommunen

Som ett lokalt parti försöker vi alltid lyssna in och ta del av åsikter från medborgarna. Vi är fria från partiorganisation uppifrån som bestämmer vilka principer man måste följa – även om man kanske inte tycker det passar i kommunen.

Vårt mål är att använda skattemedel på ett sätt som ger fördel till dig som betalar skatten. Skola, vård och omsorg måste prioriteras för att ge den bästa servicen till medborgarna.

Genom att ge barn och ungdomar en bra uppväxt i en bra förskola och skola får vi möjlighet att få dessa i arbete senare i livet. För dem som jobbat länge måste äldreomsorgen vara en plats utan stress. De sista åren för de äldre måste vara den bästa tiden för familjen tillsammans där man får vård i god förståelse och kompetens.

En viktigt del i kommunens utveckling är att företagen kan få tag på personal, få fler jobb och föra in mer skattemedel till kommunen. Här krävs ett lyssnande kommunalstyre som för dialog med företagen.

Alla medborgare i kommunen skall kunna känna sig trygga och veta att vid behov kan polis vara på plats snabbt. Vi trycker på högre uppåt att Vetlanda kommun skall få mer synlig polis. Vi kommer inte ge upp innan vi ser resultat!

VF vill göra en bra kommun ännu bättre och hoppas du stöttar oss i det målet!

YouTube player

Var innehållet till hjälp?